Car-and-tuning

Over ons

Car-and-Tuning.nl is diep geworteld in de “automotive” branche. Beide oprichters zijn tezamen méér dan 6 decennia actief geweest op ''automotive gebied''.

Door hun dagelijkse contacten met internationale zakenrelaties stuitten ze steeds weer op bijzondere, handige, fraaie of gewoon leuke artikelen die ze de Nederlandse en Belgische automobilist per sé niet wilden onthouden. En meestal voor prijzen waarvan de concurrentie zich nog steeds afvraagt “hoe doen ze het toch?”...

De import geschiedt volledig in eigen beheer evenals de complete logistiek. Veelal worden de producten direct bij de fabrikant ingekocht en blijven, door het uitsluiten van de tussenhandel, de consumentenprijzen op een aangenaam laag niveau. En -minstens zo belangrijk- door de rechtsteekse inkoop heeft Car-and-Tuning.nl de eerste én beste keuze op het gebied van kwaliteit.

De distributiepunten van Car-and-Tuning.nl in ondermeer het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten, Canada, het Verre Oosten, Bulgarije, Turkije en de Baltische Staten verzorgen dagelijks de vele zendingen naar Nederland en de rest van Europa. Hierdoor zijn de artikelen weliswaar iets langer** onderweg, maar dat wordt ruimschoots door de bijzonder prettige prijzen gecompenseerd.

** Doordat de volledige voorraad van Car-and-Tuning.nl zich buiten Nederland, c.q. België bevindt, neemt de verzending van je bestelling gemiddeld tussen 3 en 14 werkdagen in beslag.

Vlijmscherpe prijzen en persoonlijke service, in combinatie met kwalitatief uitstekende producten, waarborgen een snel groeiend klantenbestand voor Car-and-Tuning.nl. En daar sluit ons devies: “Kwaliteit blijft in herinnering nog lang nadat de prijs vergeten is” naadloos bij aan.

In mei 2017 is Car-and-Tuning.nl overgenomen door HONDA en SUBARU liefhebber Janco Verboom.

Veel winkelplezier gewenst bij het rondstruinen in de webshop, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Car-and-Tuning.nl
Janco Verboom

Car-and-Tuning.nl is onafhankelijk en derhalve op geen enkele wijze gelieerd aan enig merk en/of producent. Op deze website staat mogelijk een aantal auteursrechtelijk beschermde logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen, die eigendom zijn van hun respectievelijke eigenaren. Car-and-Tuning.nl geeft deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen op haar website weer ter illustratie/informatie aan haar lezers. Wanneer je echter eigenaar bent of meent te zijn van één of meer van de afgebeelde logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen, neem dan svp contact met ons op.
hikashop_previous_button_hikashop_category_information_module_193hikashop_next_button_hikashop_category_information_module_193