Een elektrische fiets heren? Dat is een goed idee!

Op de een of andere vreemde manier is de elektrische fiets heren wat achter gebleven op de elektrische fiets dames. De reden hiervoor kan zijn dat heren nog steeds het idee hebben dat een elektrische fiets voor "vrouwen, watjes en oude mensen" is. Maar niets is minder waar. Een elektrische fiets heren zorgt er juist voor dat je eerder de fiets zult pakken en dat je dus meer beweging krijgt. Een fiets met trapondersteuning is eigenlijk veel fijner dan een gewone fiets. Je bent heerlijk in beweging, maar je hoeft er geen topconditie voor te hebben. Toch werk je, terwijl je op je elektrische fiets zit, wel aan je conditie.

Waarom is een elektrische fiets heren een goed idee?

Om te beginnen vanwege de buitenlucht. Je kunt er niet omheen dat we momenteel wel heel veel binnen zitten. We werken thuis en komen eigenlijk alleen maar even de deur uit om de boodschappen te doen. Door een elektrische fiets heren aan te schaffen kies je voor een frisse neus in je pauze. Want voor je het goed en wel in de gaten hebt, heb je zomaar een flinke ronde gefietst. En dat zonder het zweet op je rug te hebben. 

Een andere goede reden voor de aanschaf van een elektrische fiets heren is dat je door weinig inspanning toch veel beweging krijgt. Je moet immers blijven trappen om vooruit te komen. Het is een fiets met trapondersteuning, geen brommer. En dus ben je lekker in beweging, zonder al te veel inspanning te moeten leveren. Wil je "gewoon" fietsen en alleen bij fikse tegenwind een zetje in je rug krijgen? Dat kan natuurlijk ook.

Je zult zien dat je fietsen weer leuk gaat vinden

Heb je, door alle jaren heuvel/brug op en tegenwind een hekel gekregen aan fietsen? Dan kun je met je nieuwe elektrische fiets je hart ophalen. Want heerlijk fietsen daar knapt ieder mens van op. Je ontdekt, ook in je eigen vertrouwde omgeving doorkijkjes waar je in de auto voorbij flitst. Nu je voorlopig toch nog vanuit huis werkt, kun je wellicht je dag zo indelen dat je iedere dag een stukje van je eigen omgeving kunt ontdekken.

Een fietstocht maken is een goed idee

Een fietstocht maken is gewoon heerlijk. De wind in je haren, de zon op je snoet en dan een route volgen via de knooppuntenroute. Je kunt de route zo lang maken als je zelf wilt. Voor onderweg neem je lekker wat te drinken en wat te eten mee. Jouw dag kan niet meer stuk!

Geef een reactie